Medicina muncii

Medicina muncii


250 de parteneri

10000 angajați examinați anual

18 ani de experiență

600.000 de investigații

3 județe

23 de specialitățiNe luăm în serios misiunea de a fi alături de cei peste 5.000 de angajați pe care îi examinăm anual în cadrul controalelor periodice de medicina muncii. Ne punem în slujba lor întreaga experiență, pentru a le putea oferi liniștea de a munci în siguranță.
Peste cincizeci de medici din douăzeci și trei de specialități formează echipa Medis. Lor li se adaugă partenerii noștri: Medlife, Medicover, Centrul Medical Unirea, Bio Terra Med, Clinica Polisano și Synevo România, formând împreună o rețea teritorială de sănătate ce permite ca mii de oameni să își desfășoare activitatea zi după zi, an după an.

Oferim servicii medicale pentru:
- examen medical la angajare
- examen medical pentru controlul medical periodic
- examen medical pentru: adaptare, reluarea muncii, supravehgere specială
- examen medical la schimbarea locului de muncă

De asemenea, realizăm întocmirea dosarelor medicale, eliberarea fișelor de aptitudine, semnalizarea cazurilor de boală profesională și dispensarizarea acesteia după confirmare, prevenirea accidentelor de muncă, educație sanitară preventivă, suravegherea și evaluarea stării de sănătate a personalului angajat, verificarea și avizarea concediilor medicale, evaluarea riscurilor profesionale și stabilirea măsurilor necesare pentru gravide și consultații de medicina muncii în cadrul comitetului de sănătate și securitate a muncii.