Termeni si Conditii

Termeni si Conditii


Termeni si conditii de utilizare

Date cu caracter personal

Policlinica Medi's specifică foarte clar locurile în care date cu caracter personal (care vă identifică) sunt cerute. Policlinica Medi's stochează datele cu caracter personal pe care le introduceti în formularul de contact si chestionar. Datele personale introduse sunt folosite pentru a putea asigura o bună funcţionare a serviciilor pe care le solicitati. Câmpurile: nume, prenume, nr. de telefon şi adresă de email sunt necesare pentru a va putea contacta ulterior, prin email sau telefonic. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noştri. Fiecare înregistrare contorizată de sistem are rol statistic şi nu va fi facută niciodată publică într-un mod în care să permită unor terţi să vă identifice. Datele agregate general pot fi publicate de către furnizor.

  Confidenţialitatea datelor personale

Furnizorul garantează că datele cu caracter personal nu vor fi închiriate, înstrăinate sau vândute unor terţi fără acordul dumneavoastră în prealabil.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001, Policlinica Medi's (SC Medi’s Camp SRL) fiind inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub nr. 3706, 3707 si 10256. Securitatea datelor personale

Furnizorul foloseşte pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele propri sau ale partenerilor noştri. Pentru a preveni pierderea acidentală a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create şi păstrate securizat pentru minim 6 luni în urma. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate şi actualizate pentru a preîntâmpina intruziunile neautorizate.